Veļas mašīna Indesit EWSD51051WEU

Vairāk informācijas
Preces kods 529128
Specifikācija Ražojuma datu lapa
Centrifūgas klase C
Modelis EWSD 51051 W EU
Zīmols Indesit
Izpārdots
SKU
529128
Kluba biedriem 226.99 € Cena 239.99 €
Pieejamība veikalos

5 kg: Indesit brīvi stāvošā veļas mazgājamā mašīna ar priekšas ielādi.

 

Šīs Indesit brīvi stāvošās veļas mazgājamās mašīnas ar ielādi no priekšas raksturojums: liela 5 kg ietilpība. Ātrs, resursefektīvs 1000 apgriezienu minūtē griešanās ātrums. Balta krāsa.

 

Extra Wash iespēja.

Papildu mazgāšanas cikls Extra Wash ir ideāls risinājums piekaltušiem un grūti izmazgājamiem traipiem, piemēram, kafijas vai šokolādes traipiem. Izvēlieties to kopā ar jebkuru ātras mazgāšanas programmu, lai izbaudītu izcilus veļas mazgāšanas rezultātus.

 

Programma Cotton 60.

Programma Cotton 60 nodrošina lieliskus kokvilnas izstrādājumu mazgāšanas rezultātus 60°C temperatūrā tikai 59 minūtēs.

 

Programma Cotton 40.

Programma Cotton 40 ir īpaši izstrādāta, lai nodrošinātu īpašas rūpes par kokvilnas izstrādājumiem, vienlaikus novēršot traipus 40° temperatūrā tikai 45 minūšu laikā.

 

Programma Water Balance Plus.

Inovatīvā programma Water Balance Plus ir paredzēta, lai ievērojami samazinātu ūdens, enerģijas un laika patēriņu. Mazgājot nelielu apģērba daudzumu programma var ietaupīt līdz pat 70% ūdens un 50% enerģijas, bet cikls ir pat par 35% ātrāks.

 

Programma Shoe Sport.

Sporta apavu cikls Shoe Sport ir ideāls sporta apavu mazgāšanas risinājums, kas nodrošina izcilus rezultātus, vienlaikus aizsargājot jūsu apavus.

 

Programma Baby.

Baby programma ir īpaši izstrādāta drošai, efektīvai un maigai bērnu apģērba kopšanai. Tā ir lieliski piemērota piekaltušu traipu tīrīšanai, vienlaikus cīnoties ar ikdienas alergēniem, sniedzot jums papildu mieru.

 

Programma Duvets.

Programma Duvets ir īpaši izstrādāta efektīvai dūnu segu un polsterētu izstrādājumu mazgāšanai, aizsargājot audumu un nodrošinot vienmērīgu spalvu pildījuma sadalījumu.

 

Programma Gym Kit.

Programma Gym Kit parūpēsies par visiem sporta apģērbiem vienā mazgāšanā. Vienkārši lieciet tos veļas mazgājamā mašīnā un ļaujiet Indesit paveikt savu maģiju!

Search engine powered by ElasticSuite