Tvaika gludināšanas ierīce Philips 1000W balta/rozā

Vairāk informācijas
Preces kods 704762
Prece Gludināšanas ierīce
Jauda (kW) 1000W
Komplektā Birste, cimds aizsardzībai pret tvaiku
Krāsa balta/rozā
Modelis GC350/40
Nepārtrauktais tvaiks 20g/min.
Papildus info Automātiska nepārtrauktā tvaika padeve, piemērots smalkiem audumiem
ūdens tvertne 70ml
Uzsildīšanas laiks līdz 1 min
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
704762
Kluba biedriem 52.19 € Cena 54.99 €
Pieejamība veikalos

Kompakts risinājums vienkāršai kroku likvidēšanai. Šis rokas apģērbu tvaicētājs ir ideāli piemērots smalkiem audumiem, zonām, kas ir grūti aizsniedzamas ar gludekli, kā ari jebkāda veida apģērbu un mīksto mēbeļu atsvaidzināšanai — nepiededzinot audumu. Tā nelielais svars un kompaktais dizains ļauj to ērti izmantot jebkurā vietā un jebkurā laikā. Aktivizējiet tvaika padevi, izgludiniet — gatavs!

Automātiska nepārtraukta tvaika padeve vienkāršai kroku likvidēšanai. Elektrisks sūknis automātiski nodrošina nepārtrauktu tvaika padevi vienkāršai un ātrai kroku likvidēšanai.

Suka — papildpiederums biezākiem audumiem. Papildus pievienojamā suka atver auduma šķiedras un nodrošina labāku tvaika iespiešanos tajās. Suka ir īpaši piemērota biezākiem audumiem, piemēram, žaketēm un mēteļiem. Ar tās palīdzību ir iespējams arī likvidēt netīrumus un traipus.

Drošs uz visiem gludināmiem audumiem, garantēta aizsardzība pret apdegumiem. Tvaicētājs ir drošs lietošanai uz visu veidu gludināmiem apģērbiem un audumiem. Tvaika plātni var droši spiest pie jebkāda apģērba bez apdedzināšanas riska — tas ir lielisks risinājums tādiem smalkiem audumiem kā zīds.

Nav nepieciešams gludināmais dēlis. Izmantojot apģērbu tvaicētāju pakarinātiem apģērbiem, nav nepieciešams gludināmais dēlis, tāpēc kroku likvidēšana ir vienkārša un neprasa piepūli.

Kompakts dizains ērtai lietošanai, glabāšanai un ceļošanai. Rokas apģērbu tvaicētājs ir ergonomiski izstrādāts tā, lai tas būtu viegls, kompakts un ērti lietojams. Vienkārši nospiediet slēdzi un vērojiet, kā krokas izzūd.

Ūdens tvertne ir noņemama — to var viegli uzpildīt zem krāna.

2,5 m garš vads lielākam rādiusam.

Karstais tvaiks atsvaidzina apģērbus un likvidē līdz pat 99,9 % baktēriju. Retāka mazgāšana un ķīmiskā tīrīšana ietaupa laiku un naudu, kā arī palīdz apģērbiem kalpot ilgāk.

 

Search engine powered by ElasticSuite