Trauku mazgājamā mašīna Bosch

Vairāk informācijas
Preces kods 529223
Prece Trauku mazg.mašīna
Modelis SMS25AW00E
Izpārdots
SKU
529223
Kluba biedriem 350.99 € Cena 369.99 €
Pieejamība veikalos

Serie | 2 Brīvi stāvoša trauku mazgājamā mašīna60 cm balts

SMS25AW00E

 

Saudzīgi pat pret jūsu ausīm. Mūsu SilencePlus programma. 12 trauku komplekti.

- SilencePlus – patīkami kluss 48 dB.

- Augšējais grozs ar augstuma regulēšanas funkciju – vairāk vietas, jo īpaši augstiem traukiem.

- Septiņdaļīgs ekrāns – parāda atlikušo laiku un standarta informāciju, piemēram, piepildīšanas statusu.

- AquaStop sniedz 100 % mūža garantiju pret ūdens radītiem bojājumiem.

- Glass protection tehnoloģija saudzīgai stikla un citu trauslu trauku kopšanai.

 

Viegli iestatāms programmas sākums vēlamajā laikā.

Ar laika atliktā starta funkciju iespējams ieprogrammēt vēlamo sākšanas laiku. Tādējādi varat ērti rīkoties ar savu ierīci jebkurā dienas laikā, darba laikā vai naktī. Pēc programmas starta displejā būs redzams precīzs atlikušais laiks.

 

Trauku sensors.

Trauku sensors: trauku sensors palīdz mazināt enerģijas patēriņu, kad trauku mazgāšanas mašīnā ir ievietots maz trauku. Automātiski mazina ūdens un enerģijas patēriņu, kad mazgājat maz trauku. Trauku daudzumu nosaka rotējošs ātruma sensors, kas mēra ūdens līmeni. Ja ievietots daudz trauku, ir vajadzīgs vairāk ūdens, lai noskalotu traukus, un ūdens līmenis samazinās. Tādā gadījumā tiek pievadīts vairāk ūdens.

 

Ideāls mazgāšanas rezultāts, neizšķērdējot ne pilienu ūdens.

AquaSensor: traipu noteikšana nevainojami tīriem traukiem. AquaSensor regulē ūdens patēriņu atbilstīgi netīrumu veidam un pakāpei un skalošanas kontrolei izmanto gaismas kūļus. Atkarībā no tā, cik daudz ēdiena palieku, tauku vai mazgāšanas līdzekļa tiek konstatēts skalošanas laikā, sistēma izvērtē, vai skalošanas process ir jāturpina.

 

EcoSilence DriveTM: jaudīgs, izturīgs, kluss un efektīvs.

Lai paaugstinātu tīrīšanas efektivitāti, esam izstrādājuši ekonomisko EcoSilence DriveTM. Tas ir īpaši kluss, efektīvs un garantē zemu enerģijas patēriņu. EcoSilence DriveTM darbojas bez birstēm, tas ir ļoti kluss. Automātiski tiek garantēti augstākie rezultāti.

 

ActiveWater tehnoloģija: mazāk ūdens, mazāk enerģijas, lielāka veiktspēja.

Šī inovatīvā skalošanas tehnoloģija maksimāli uzlabo efektivitāti un nodrošina videi draudzīgu skalošanu izcilu tīrīšanas rezultātu sasniegšanai. Ūdens un enerģijas taupīšana tiek nodrošināta, pateicoties mērķētai ūdens sadalei, optimizētai filtru tehnoloģijai, ātrākai uzsilšanai un augstākai sūkņa veiktspējai, kas palielina ūdens cirkulāciju.

 

Stikla aizsardzība.

Stikla aizsardzības funkcija paredzēta saudzīgai stikla un citu trauslo trauku mazgāšanai. Mīksts ūdens izraisa stikla koroziju, tāpēc Bosch trauku mazgāšanas mašīnas ar stikla aizsardzības funkciju regulē ūdens cietību. Tā mēs nodrošinām optimālu vērtīgo glāžu un smalkā porcelāna – to piederumu, kam vajadzīga īpaši saudzīga tīrīšana, – aizsardzību.

 

Automātiskās programmas.

Automātiska optimāla tīrīšana. Ūdens patēriņš, ūdens temperatūra un skalošanas ilgums tiek precīzi piemērots veļas netīrības pakāpei, tādējādi nodrošinot optimālu rezultātu un taupot ūdeni un enerģiju.

 

Trauku mazgājamā mašīna, kas aizsargā sevi pret ūdens radītiem bojājumiem.

Bosch rūp jūsu veļa un drošība jūsu mājās. AquaStop sistēmu veido padeves šļūtene ar dubultām sieniņām, mehānisks vārsts padeves šļūtenē un displejs. Izplūstošais ūdens uzkrājas šļūtenes apvalkā un izraisa sūkļa izplešanos, kas mehāniski aptur ūdens plūsmu. Bosch katrā mazgāšanas reizē garantē aizsardzību pret ūdens izraisītiem bojājumiem.

 

DosageAssist nodrošina optimālus rezultātus, jo tīrīšanas tablete pilnībā izšķīst.

DosageAssist nodrošina optimālus tīrīšanas rezultātus un klusāku mazgāšanu. Mazgāšanas līdzeklis no dozatora nokļūst īpašā tvertnē augšējā grozā, kur tas pilnībā izšķīst.

Search engine powered by ElasticSuite