Skuveklis Remington PF7400

Vairāk informācijas
Preces kods 515464
Akum.uzl.laiks 16h
Mazgājams Skūš.galviņa
Modelis PF7400
Papildus info duāli sietiņveida griezēji, Full flex and pivot tehnoloģija, pārtverošais trimmeris un uznirstošais trimmeris
Zīmols Remington
Izpārdots
SKU
515464
Kluba biedriem 42.99 € Cena 45.99 €
Pieejamība veikalos

COMFORT SERIES PLUS SIETIŅSKUVEKLIS.

 

Perfekts jutīgai ādai, Remington Comfort Series Plus bez mazākās piepūles sniedz ciešu un komfortablu skūšanās pieredzi. Ar Flex & Pivot tehnoloģiju duālo sietiņu trimmeri rūpīgi seko sejas kontūrām, garantējot ciešu un uzticamu skūšanos.

 

Pārtverošais trimmeris ir ideāls ātrai garāku matiņu apgriešanai, kamēr parocīgais uznirstošais trimmeris palīdz ar smalkākām zonām un "punktu salikšanu uz i". Bez tam, ergonomiskais dizains garantē maksimālu komfortu un satveri, lietojot skuvekli.

 

Ar 40 minūtes ilgu bezvadu lietošanu un mazgājamām skūšanas galviņām, šis skuveklis ir pirmās nepieciešamības prece ērtai, ciešai un komfortablai skūšanai.

 

FLEX & PIVOT TEHNOLOĢIJA.

Šis skuveklis ir ne tikai viegli lietojams un ērts. Tajā izmantotā atjautīgā Flex & Pivot tehnoloģija nodrošina to, ka duālie sietiņveida trimmeri cieši pieguļ sejas kontūrām un uztur kontaktu ar ādu visas skūšanās laikā, sniedzot jums precīzu rezultātu pēc tikai vienas rokas kustības.

 

PĀRTVEROŠS TRIMMERIS.

Lai tiktu galā ar garākiem matiņiem, pārtverošais trimmeris darbojas paralēli ar duālajiem sietiņu apgriezējiem - Remington inovācija, kas jums garantē maksimāli ciešu skuvumu.

 

VAIRĀK INFORMĀCIJAS:

 

- Full flex and pivot tehnoloģija lielākam skūšanās komfortam.

- Duāli sietiņveida griezēji.

- Pārtverošais trimmeris garākiem matiņiem.

- Uznirstošais trimmeris detalizētai apstrādei.

- Ergonomisks dizains labākai skūšanās pieredzei.

- 40 min. lietošanas laiks.

- 16 stundu uzlāde.

- Mazgājama galviņa.

- Bezvadu.

- Uzlādes/zema līmeņa LED indikators.

- Universāla voltāža.

- Galvas aizsargs.

 

Search engine powered by ElasticSuite