Skuveklis Philips Star Wars

Vairāk informācijas
Preces kods 704699
Prece Skuveklis
Akum.uzl.laiks 8h
Komplektā Aizsargvāciņš
Krāsa Pelēka/ Zila
Modelis SW 3700/07
Papildus info 27 pašuzasinošie asmeņi. 4 virzienu Flex galviņas, ComfortCut asmeņu sistēma, izbīdāms trimmeris
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
704699
Kluba biedriem 78.79 € Cena 82.99 €
Pieejamība veikalos

Ērta, gluda skūšanās. Izvēlieties skūšanas trajektoriju, lai veiktu gludu un ērtu skūšanos. Mūsu ComfortCut asmeņi ar apaļām profila galviņām gludi slīd pāri ādai, aizsargājot to pret iegriezumiem.

 

Apaļas malas gludi virzās pāri ādai drošai skūšanai. Komfortabla sausā skūšanās. Mūsu ComfortCut asmeņu sistēma ar apaļām profila galviņām gludi slīd pāri ādai, aizsargājot to pret skrāpējumiem un griezumiem.

 

27 rotējoši asmeņi, kas satver un nogriež matiņus no visiem lenķiem. 27 pašuzasinošie asmeņi. 56 000 griezieni minūtē. Neatstāj nevienu matiņu - neatkarīgi no to augšanas virziena.

 

Galviņas kustas 4 virzienos, lai viegli noskūtu katru izliekumu. Galviņas kustas 4 virzienos, lai pielāgotos katram sejas izliekumam, nodrošinot vieglu skūšanu pat uz kakla un žokļa līnijas.

 

40 minūšu skūšanās laiks bez vada pēc astoņu stundu uzlādes. Vairāk nekā 40 minūšu darbības laiks — aptuveni 13 skūšanās reizes — pēc astoņas stundas ilgas uzlādes. Šis skuveklis darbojas tikai bez vada.

 

Skuvekli var nomazgāt tekošā ūdenī. Vienkārši atveriet galviņas un rūpīgi izskalojiet zem ūdens.

 

Ideāli piemērots vaigu bārdas un ūsu apgriešanai. Iegūstiet perfektu izskatu, izmantojot izbīdāmo trimmeri. Ideāli piemērots ūsu kopšanai un vaigu bārdas apgriešanai.

 

2 gadu garantija, pielāgots spriegumam visā pasaulē un maināmi asmeņi. Visiem mūsu skuvekļiem ir 2 gadu garantijā visā pasaulē, un tie pielāgojami jebkuram spriegumam. Ilgas darbības asmeņi jāmaina tikai pēc 2 gadiem.

Search engine powered by ElasticSuite