Skuveklis Philips melns

Vairāk informācijas
Preces kods 804099
Prece Skuveklis
Akum.uzl.laiks 1h
Akumul.darb.laiks 50min
Barošanas veids Akum./ No tīkla
Komplektā aizsargvāciņš, Izbīdāmais trimmeris, tīrīšanas suka
Modelis S3510/06
Papildus info 4 virzienu Flex galviņas, ComfortCut asmeņu sistēma
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
804099
Kluba biedriem 76.99 € Cena 76.99 €
Pieejamība veikalos

Ērta, viegla skūšanās. Shaver Series 3000 nodrošina vieglu un ērtu skūšanos ar lielāku komfortu par pieejamu cenu. 4 virzienu Flex galviņas apvienojumā ar ComfortCut asmeņu sistēmu garantē gludu rezultātu.

 

Apaļas malas gludi virzās pāri ādai drošai skūšanai. Komfortabla sausā skūšanās. Mūsu ComfortCut asmeņu sistēma ar apaļām profila galviņām gludi slīd pāri ādai, aizsargājot to pret skrāpējumiem un griezumiem.

 

Galviņas kustas 4 virzienos, lai viegli noskūtu katru izliekumu. Galviņas kustas 4 virzienos, lai pielāgotos katram sejas izliekumam, nodrošinot vieglu skūšanu pat uz kakla un žokļa līnijas.

 

Maksimāla jauda gadu pēc gada. Skujieties ilgāk ar katru uzlādi. Jūsu skuveklis darbosies nemainīgā kvalitātē gadiem ilgi, pateicoties jaudīgajam un efektīvajam litija jonu akumulatoram.

 

50 minūšu skūšanās laiks bez vada pēc 1 stundas uzlādes. Jums ir 50+ minūtes ilgs darbības laiks – aptuveni 17 skūšanās reizes – pēc pusstundu ilgas uzlādes. Vai skujieties, pieslēdzot ierīci elektrotīklam.

 

Atvēršana ar vienu pieskārienu vieglai tīrīšanai. Vienkārši atveriet galviņas un rūpīgi izskalojiet zem ūdens.

 

Var izmantot vada un bezvada režīmā. Šis skuveklis ir paredzēts darbībai no elektrotīkla vai bez vada. Pievienojiet skuvekli tīklam, lai skūtos skuvekļa uzlādes laikā. Vai arī skujieties bez vada, kad skuveklis ir uzlādēts.

 

Ideāli piemērots vaigu bārdas un ūsu apgriešanai. Iegūstiet perfektu izskatu, izmantojot izbīdāmo trimmeri. Ideāli piemērots ūsu kopšanai un vaigu bārdas apgriešanai.

Search engine powered by ElasticSuite