Skuveklis Philips melns

Vairāk informācijas
Preces kods 704330
Akum.uzl.laiks 8h
Akumul.darb.laiks 45 min
Komplektā aizsargvāciņš, Izbīdāmais trimmeris, tīrīšanas suka
Modelis S 1520/04
Papildus info 4 virzienu Flex galviņas, CloseCut asmeņu sistēma, pašuzasinoši asmeņi
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
704330
Kluba biedriem 59.99 € Cena 63.99 €
Pieejamība veikalos

Ērta, viegla skūšanās. Shaver Series 1000 nodrošina vieglu un ērtu skūšanos par pieejamu cenu. 4 virzienu Flex galviņas apvienojumā ar CloseCut asmeņu sistēmu garantē gludu rezultātu.

 

Izturīgi, pašuzasinoši asmeņi vieglai skūšanai. Skujieties vieglāk. Mūsu izturīgie CloseCut asmeņi uzasina sevi paši darba laikā.

 

Galviņas kustas 4 virzienos, lai viegli noskūtu katru izliekumu. Galviņas kustas 4 virzienos, lai pielāgotos katram sejas izliekumam, nodrošinot vieglu skūšanu pat uz kakla un žokļa līnijas.

 

Maksimāla jauda gadu pēc gada. Skujieties ilgāk ar katru uzlādi. Jūsu skuveklis darbosies nemainīgā kvalitātē gadiem ilgi, pateicoties jaudīgajam un efektīvajam litija jonu akumulatoram.

 

45 minūšu skūšanās laiks bez vada pēc astoņu stundu uzlādes. Jums būs 45+ minūšu darbības laiks — aptuveni 15 skūšanās reizes — pēc astoņas stundas ilgas uzlādes. Šis skuveklis darbojas tikai bez vada.

 

Atveriet, nospiežot pogu, pēc tam izmantojiet birstīti tīrīšanai. Vienkārši atvāziet galviņas un izmantojiet iekļauto tīrīšanas birstīti, lai iztīrītu matiņus.

 

Ideāli piemērots vaigu bārdas un ūsu apgriešanai. Iegūstiet perfektu izskatu, izmantojot izbīdāmo trimmeri. Ideāli piemērots ūsu kopšanai un vaigu bārdas apgriešanai.

 

Darbojas tikai bez vada. Šis skuveklis ir izstrādāts darbībai tikai bez vada. Pirms skūšanās vienmēr atvienojiet to no tīkla.

Search engine powered by ElasticSuite