Skuveklis Philips ķermenim

Vairāk informācijas
Preces kods 204205
Prece Skuveklis
Akumul.darb.laiks 50min
Barošanas veids Baterija
Modelis BG2036/32
Papildus info Nav vajadzīga eļļošana. 2D kustīga skūšanās galviņa.
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
204205
Kluba biedriem 54.99 € Cena 58.99 €
Pieejamība veikalos

Īss griezums, komfortabla skūšanās. 5000. sērija ir radīta biezi augošu matiņu apgriešanai, neaizmirstot par ādas komfortu. Gan uz krūtīm, gan grūti aizsniedzamās vietās, piemēram, uz muguras, varat skūt, izmantojot ādas komforta sistēmu, vai apgriezt matiņus, izmantojot 3, 5 vai 7 mm garuma ķemmi.

 

Ērta visu ķermeņa zonu matiņu apgriešana vai skūšana. Radīts drošai un ērtai lietošanai padusēs, uz krūtīm un vēdera, muguras un pleciem, cirkšņu zonai un kājām. Ādas komforta sistēma satver un nogriež dažāda garuma matiņus bez nepieciešamības izmantot vairākus instrumentus, un asās malas nenāk saskarē ar ādu. Divvirzienu trimmeri apgriež garākus matiņus, ko noskuj sietiņš īsākam griezumam.

 

Apaļi gali un hipoalergēnisks sietiņš ādas komfortam. Ādas komforta sistēmai ir hipoalergēnisks sietiņš un apaļi gali aizsargā jūsu ādu skūšanās laikā.

 

Iekļautas 3 ķemmes 3, 5 vai 7 mm griezumam. Iekļautas 3 ķemmes dažādiem ķermeņa matiņu garumiem. Piestipriniet ķemmes uz skūšanas sistēmas, lai apgrieztu matiņus līdz fiksētam 3 mm, 5 mm vai 7 mm garumam. Varat izmantot skūšanas sistēmu bez ķemmēm, lai iegūtu īsāku griezumu. Biezākiem matiņiem ieteicams veikt iepriekšēju apgriešanu ar fiksēta garuma ķemmi.

 

Īpaši garš rokturis padara vieglāku muguras aizsniegšanu. Ērti apgrieziet muguras matiņus. Šis piederums ir īpaši paredzēts ērtai muguras skūšanai.

 

50 minūšu skūšanās laiks bez vada pēc 1 stundas uzlādes. Jaudīga NiMH baterija izmantošanai uz visa ķermeņa, ar 50 minūšu ilgu izmantošanu bez vada pēc 1 stundas uzlādes. Baterijas indikators norāda uzlādes statusu, kad baterijai ir zems vai pilns uzlādes līmenis.

 

Viegla tīrīšana un iespēja izmantot dušā. Nodrošina ērtu skūšanos un gludu rezultātu gan dušā, gan ārpus tās. Ķermeņa trimmeris ir 100% ūdensdrošs, tāpēc varat to vienkārši noskalot pēc matiņu apgriešanas. Garāku matu gadījumā labāku rezultātu iegūsiet, apgriežot sausus matus.

 

Ergonomisks rokturis maksimālai kontrolei. Gumijas rokturis ir izstrādāts, lai nodrošinātu optimālas lietošanas ērtības pat slapjos apstākļos, gan dušā, gan ārpus tās.

 

2 gadu garantija, piem. lietošanai visā pasaulē, nav jāeļļo. Visi mūsu ķermeņa kopšanas produkti ir paredzēti ilgstošai darbībai. Tiem ir 2 gadu garantija, saderība ar elektrotīkliem visā pasaulē un tos nekad nav jāeļļo.

 

Search engine powered by ElasticSuite