Putekļu sūcējs rokas Philips MiniVac melns

Vairāk informācijas
Preces kods 804073
Akum.uzl.laiks 16-18h
Akumul.darb.laiks 9-10min
Modelis FC6152/01
Putekļu savākšanas veids Konteiners
Izpārdots
SKU
804073
Kluba biedriem 40.99 € Cena 43.99 €
Pieejamība veikalos

Uzsūc redzamus putekļus un netīrumus. Philips rokas putekļsūcējs padara tīrīšanu ikdienā ātru un vieglu. Tam ir uzlādējamas baterijas maksimālai mobilitātei, un iekļautie uzgaļi sniedz iespēju notīrīt delikātas virsmas un piekļūt grūti aizsniedzamiem stūriem.

Bezvadu darbība, kas nodrošina 100% mobilitāti. Pateicoties uzlādējamām baterijām, varēsiet tīrīt jebkurā vietā bez piesaistes elektrības kontaktligzdai.

2 pakāpju filtrēšanas sistēma optimāliem tīrīšanas rezultātiem. Divu pakāpju filtrēšanas sistēma nodrošina, ka netīrumi nevar izkļūt ārā pēc uzsūkšanas. Pirmais filtrs aiztur lielāko daļu netīrumu, bet otrais filtrs aiztur sīkākās putekļu daļiņas.

NiMh baterija nodrošina enerģiju visai dienai. NiMh baterijas nodrošina ilgu rokas putekļsūcēja darbību laika gaitā, salīdzinot ar citu tipu baterijām, kas pakāpeniski nolietojas.

Viegli iztukšojama putekļu tvertne. Viegli izņemama putekļu tvertne padara putekļu un netīrumu izmešanu higiēnisku, ātru un vienkāršu.

Ergonomiska roktura konstrukcija ērtai satveršanai. Philips rokas putekļu sūcējam ir cilpveida rokturis, kas nodrošina ērtu satvērienu maksimālam komfortam lietošanas laikā.

Izmantojot šauro uzgali un birsti, varat tīrīt jebkurā vietā. Mīkstais birstes uzgalis ir saudzīgs uz delikātām virsmām, bet šaurais uzgalis ļauj iztīrīt pat grūti pieejamas vietas.

Ar uzlādes pamatni, ko novietot pie sienas vai uz galda. Philips rokas putekļsūcēja komplektācijā ir uzlādes pamatne, kas nodrošina, ka baterija vienmēr ir pilnībā uzlādēta un gatava darbam nepieciešamajā laikā. Turklāt to var izmantot ērtai sūcēja uzglabāšanai kopā ar piederumiem. Tāpēc tas vienmēr ir pa rokai un gatavs lietošanai.

Putekļu nodalījums vairākām tīrīšanas reizēm. Mūsdienīgs putekļu nodalījums ir pietiekami liels, lai tīrītu vairākas reizes bez nepieciešamības to iztukšot.

Viegls, lai nodrošinātu maksimālu komfortu un minimālu piepūli tīrīšanas laikā.

Search engine powered by ElasticSuite