Mikseris Philips Daily Collection 300W melns

Vairāk informācijas
Preces kods 704967
Prece Mikseris
ātrumu skaits 5+Turbo
Modelis HR 3705/10
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
704967
Kluba biedriem 29.39 € Cena 30.99 €
Pieejamība veikalos

Viegli pagatavot pufīgas kūkas un viendabīgas mīklas. Mūsu jaunais Daily mikseris atvieglo cepšanu, katru reizi ļaujot īsā laikā iegūt gardus rezultātus. Pagatavojiet kūku maisījumus un mīklu līdz pat 20 % īsākā laikā*. Vieglā un ergonomiskā konstrukcija ļauj ikvienu maisīšanas darbu paveikt vienkārši un ērti.

Skava vadam ērtai uzglabāšanai. Vadu var aptīt apkārt un nofiksēt ar skavu, nodrošinot ērtu uzglabāšanu.

Liela izstumšanas poga lāpstiņu noņemšanai ar vienu pieskārienu. Noņemiet lāpstiņas vai mīklas āķus ar vienu pieskārienu lielajai, labi redzam.ajai izstumšanas pogai.

Gludas virsmas vieglai tīrīšanai. Gludās virsmas un trauku mazgājamā mašīnā mazgājamie piederumi nodrošina ātru un vieglu tīrīšanu.

5 ātrumi + Turbo režīms ikviena virtuves uzdevuma veikšanai. 5 dažādi ātrumi ļauj izvēlēties katram uzdevumam piemērotāko iestatījumu.

Neslīdošs korpuss vieglai lietošanai.

Konusveida lāpstiņas darbojas līdz 20 % ātrāk*, apstrādājot lielāku virsmas platību īsākā laikā un ievadot gaisu mīklā, lai veidotu viendabīgu, pufīgu konsistenci.

Trauku mazgājamā mašīnā mazgājami nerūsējošā tērauda piederumi. Miksera komplektācijā ir ietverti divi pāri putotāju no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, kurus var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā.

Viegls un radīts komfortam. Vieglā ergonomiskā konstrukcija padara maisīšanu ērtu un vienkāršu.

Divi pāri putotāju un mīklas āķi. Putotājus un mīklas āķus ir viegli pievienot — tie noklikšķ, tāpēc jūs zināt, ka tie ir pareizi piestiprināti.

Search engine powered by ElasticSuite