Matu ieveidotājs Philips Easy Multi-Styler 35W

Vairāk informācijas
Preces kods 704720
Komplektā 11 papildus piederumi frizūru veidošanai, 25mm matu ieveidošanas uzgalis, 32mm matu ieveidošanas suka, 80mm matu taisnošanas uzgalis
Krāsa Melna/ Rozā
Maksimālā temp. 210°C
Modelis BHH822/00
Uzkarš.ātrums 45sek.
Vada garums 1.8m
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
704720
Kluba biedriem 52.99 € Cena 55.99 €
Pieejamība veikalos

Vairāk frizūru pēc pieprasījuma. Katru dienu cits matu sakārtojums! Ar jauno Philips Multi-Styler ar veidošanas pamācību jūs varat izveidot vairāk nekā 15 frizūras — jūsu mati var būt ideāli gludi, taisni, īpaši kupli vai viļņaini, sakārtoti augstā sasukā vai dažādos citos sakārtojumos.

 

80 mm matu taisnotājs gludam rezultātam. 80 mm iztaisnošanas plātnes perfekti gludam rezultātam.

 

25 mm ieveidošanas cilindrs perfekti stingrām vai vaļīgām cirtām.

 

32 mm karstā suka īpaši kuplai frizūrai. Vienkārši sukājiet matus, lai iegūtu perfekti kuplu rezultātu.

 

Veidošanas pamācība un 11 noderīgi matu veidošanas piederumi 15+ frizūrām. Komplektā veidošanas pamācība un visi piederumi, kas nepieciešami 15+ frizūru izveidošanai! Matu ieveidošanas komplektā ietilpst 2 elastīgas lentes, 4 elastīgas mini matu gumijas, matu saspraude un 4 parastās matu sprādzes, ķemme un 2 matu spirāles vieglākai matu sakārtojuma veidošanai. Ar matu lociņu, izvilkšanas matadatu, sprādzi, liektajām saspraudēm un sānu ķemmi jūs varat eksperimentēt un radīt pasakainas frizūras.

 

OneClick tehnoloģija ātrai un vieglai uzgaļu nomaiņai. Ar Multi-Styler OneClick tehnoloģiju uzgaļus var mainīt īpaši ātri un viegli. Vienkārši uzspraudiet to, līdz atskan klikšķis, un piespiediet pogu, turot aiz vēsā gala, lai noņemtu uzgali.

 

Ieveidošanas temperatūras iestatījumi no 160 °C līdz 210 °C. 2 temperatūras iestatījumi perfektiem rezultātiem. Matu iztaisnošanai izvēlieties kādu no profesionāli augstajiem temperatūras iestatījumiem, lai iegūtu ilgstošu rezultātu, nebojājot matus.

 

Īss uzsilšanas laiks, gatavs lietošanai pēc 45 sekundēm. Matu veidotājam ir īss uzsilšanas laiks – tas ir gatavs lietošanai 45 sekunžu laikā.

 

LED indikators ieveidošanai ar optimālu temperatūru. Lietošanas gatavības indikators parāda, kad matu veidotājs ir sasniedzis nepieciešamo temperatūru. Maigā, baltā LED gaisma pārstāj lēni mirgot un deg nepārtraukti, norādot, ka ierīce ir gatava lietošanai.

 

Aizsargājošs keramisks pārklājums. Aizsargājošs keramisks pārklājums nodrošina vienmērīgu siltuma sadali un mazākus matu bojājumus mirdzošiem un mīkstiem matiem.

 

Automātiska izslēgšanās lietošanas drošībai. Šis matu veidotājs ir aprīkots ar automātisku izslēgšanās funkciju. Šī funkcija ir paredzēta drošības garantēšanai. Ja ierīce ir atstāta ieslēgta, pēc 60 minūtēm tā automātiski izslēgsies.

 

Vada šarnīrsavienojums novērš vada sapīšanos.

Search engine powered by ElasticSuite