Matu ieveidotājs Philips 800W

Vairāk informācijas
Preces kods 704017
Prece Matu ieveidotājs
Komplektā 38mm termosuka, koncentrators, lāpstiņveida iztaisnošanas suka, suka ar ievelkamiem sariem
Modelis HP 8663/00
Vada garums 1.8 m
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
704017
Kluba biedriem 40.99 € Cena 42.99 €
Pieejamība veikalos

Dabiski taisni mati, lokas un mīkstas cirtas. Žāvējiet un ieveidojiet vienlaikus - jaunais Philips Essential Care matu fēns sniedz iespēju žāvēt un ieveidot vienlaikus, nodrošinot maksimālu matu kopšanu. Tam ir 4 uzgaļi, lai padarītu vieglāku brīnišķīgu un dabisku matu sakārtojumu izveidošanu.

 

38 mm termosuka nogludina matus. Termosukai ir īpaši plats diametrs – 38 mm. Cilindra platums to padara par perfektu matu ieveidošanas instrumentu gan gludu, gan viļņotu frizūru izveidē.

 

800 W ieveidošanas jauda lieliskiem rezultātiem. Šis 800 W matu fēns nodrošina optimālu gaisa plūsmu un saudzējošu žāvēšanas jaudu. Rezultāti ir nevainojami katru dienu.

 

Vēsas gaisa plūsmas iestatījums īpaši saudzīgai žāvēšanai. Vēsas gaisa plūsmas iestatījums sniedz iespēju izžāvēt matus ar relatīvi zemu gaisa temperatūru, lai samazinātu bojājumus, un tas ir piemērots īpaši smalkiem, sausiem un bojātiem matiem. Turklāt tas ir ideāls iestatījums karstai vasaras sezonai!

 

Šaurs uzgalis koncentrētai gaisa plūsmai. Matu fēna koncentrētās gaisa plūsmas uzgalis darbojas, virzot gaisa plūsmu caur atvērumu uz konkrētām zonām. Tādējādi ir iespējama precīza matu ieveidošana, kas lieliski noder frizūras akcentēšanai vai matu sakārtojuma pabeigšanai.

 

Lāpstiņveida iztaisnošanas suka taisniem, dabiskiem matiem. Izmantojot rokturim pievienoto novatorisko lāpstiņveida iztaisnošanas suku, varat iegūt pievilcīgus, dabiski taisnus matus, neradot matu bojājumus.

 

Suka ar ievelkamiem sariem atvieglo ieveidošanu. Šis viegli lietojamais Airstyler ir matu veidošanas suka un cirtu veidotājs vienā ierīcē. Nospiežot pogu, sari tiek ievilkti sukā, tādējādi veidotāju var viegli izņemt no matiem. Un ieveidotās cirtas ir burvīgas!

 

Vada šarnīrsavienojums novērš vada sapīšanos.

 

Labākā žāvēšanas temperatūra — ThermoProtect temperatūra. Iestatījums "ThermoProtect" nodrošina optimālu žāvēšanas temperatūru un sniedz papildu aizsardzību pret matu pārkarsēšanu. Ar tādu pašu jaudīgu gaisa plūsmu labākie rezultāti tiek panākti saudzīgā veidā.

 

Trīs pielāgojami siltuma un ātruma iestatījumi ērtākai lietošanai. Nepieciešamo ātrumu un karstumu var viegli regulēt, panākot nevainojamu gala rezultātu. Trīs pielāgojami iestatījumi nodrošina precīzu un individuālu matu sakārtojumu.

 

Vēl saudzīgāks ar jonu kondicionēšanu mirdzošiem, taisniem matiem bez sprogām. Kondicionēšana ar joniem ļauj žāvēt matus bez statiskās elektrības. Uzlādēti negatīvie joni novērš statisko elektrību matos, kondicionē un padara gludākas matu kutikulas, lai uzlabotu matu spīdumu. Rezultāts ir gludi un brīnišķīgi mirdzoši mati bez sprogošanās.

Search engine powered by ElasticSuite