Matu fēns Philips Essential Care 1800W melns

Vairāk informācijas
Preces kods 804024
Karstuma režīmi 2+aukstais
Modelis BHD 017/00
Vada garums 1.8m
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
804024
Kluba biedriem 26.49 € Cena 27.99 €
Pieejamība veikalos

Vienkāršas rūpes par matiem. Philips ThermoProtect Essential matu fēns ar 1800 W jaudu ļauj ātri izžāvēt matus, savukārt ThermoProtect iestatījums nodrošina papildu kopšanu. Pateicoties 6 pielāgojamiem karstuma un ātruma iestatījumiem, fēns ir piemērots dažādām žāvēšanas vajadzībām.

 

1800 W ātrai žāvēšanai. Šis matu fēns ar 1800 W jaudu ģenerē spēcīgu gaisa plūsmu un žāvēšanas jaudu, lai palīdzētu jums arī ikdienā ieveidot matus tikpat skaisti, kā tas tiktu darīts frizētavā.

 

ThermoProtect temperatūras iestatījums. Matu fēns ar ThermoProtect temperatūras iestatījumu ar nemainīgu gaisa plūsmas temperatūru ļauj jums izžāvēt matus, nepārkarsējot tos un saglabājot matu dabisko mitruma līmeni, lai jūsu mati izskatītos mirdzoši un veselīgi.

 

20 mm šaurais uzgalis precīzai matu ieveidošanai. 20 mm šaurā uzgaļa atvere koncentrē gaisa plūsmu uz noteiktām vietām. Izmantojiet precīzai ieveidošanai kopā ar žāvētāju un suku.

 

Vēsā gaisa plūsma ieveido jūsu matus. Svarīgā profesionālā funkcija – vēsās gaisa plūsmas poga – nodrošina intensīvu vēsā gaisa plūsmu. To lieto pēc matu ieveidošanas, lai pabeigtu un nostiprinātu frizūru.

 

Cilpiņa pakarināšanai. Roktura pamatnē ir gumijas cilpa. Izmantojiet šo cilpu, lai uzglabātu ierīci mājās vai, uzturoties viesnīcā.

 

Matu fēns: 6 karstuma/ātruma režīmi pilnīgai pielāgošanai.

 

Search engine powered by ElasticSuite