Matu fēns Philips Essential Care 1600W

Vairāk informācijas
Preces kods 204845
Karstuma režīmi 2+aukstais
Krāsa violeta
Modelis BHD 002/00
Vada garums 1.8 m
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
204845
Kluba biedriem 17.99 € Cena 18.99 €
Pieejamība veikalos

Jaudīga un saudzīga žāvēšana. Philips Essential matu fēns sniedz jaudīgu 1600 W žāvēšanu, tajā pašā laikā ar ThermoProtect temperatūras iestatījuma palīdzību rūpējoties par jūsu matiem. Viegla lietošana, pateicoties 3 karstuma un ātruma iestatījumiem, kā arī vēsā gaisa plūsmai.

 

1600 W žāvēšanas jauda. Šis 1600 W matu fēns nodrošina optimāla līmeņa gaisa plūsmu nevainojamam rezultātam katru dienu.

 

ThermoProtect temperatūras iestatījums. Temperatūras iestatījums ThermoProtect nodrošina optimālu žāvēšanas temperatūru un sniedz papildu aizsardzību pret matu pārkarsēšanu. Ar tādu pašu jaudīgu gaisa plūsmu labākie rezultāti tiek panākti saudzīgā veidā.

 

20 mm uzgalis koncentrētai gaisa plūsmai. Uzgalis koncentrē gaisa plūsmu, sniedzot jums iespēju precīzi veidot un atjaunināt matu sakārtojumu.

 

3 pielāgojami karstuma un ātruma iestatījumi. Šim matu fēnam ir 3 iepriekš iestatītas ātruma/karstuma kombinācijas, lai jūs varētu ātri un viegli iegūt ideālu matu sakārtojumu.

 

Vēsā gaisa plūsma jūsu stila radīšanai. Vēsā gaisa plūsma nodrošina auksta gaisa pūšanu – iestatījums jūsu matu sakārtojuma nofiksēšanai un pabeigšanai.

 

Cilpiņa pakarināšanai. Roktura pamatnē ir gumijas cilpa. Izmantojiet šo cilpu, lai uzglabātu ierīci mājās vai, uzturoties viesnīcā.

Search engine powered by ElasticSuite