Matu fēns Philips DryCare Pro 2200W melns

Vairāk informācijas
Preces kods 704367
Prece Matu fēns
Karstuma režīmi 3+aukstais
Komplektā difuzors
Modelis BHD 176/00
Vada garums 1.8m
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
704367
Kluba biedriem 41.59 € Cena 43.99 €
Pieejamība veikalos

Radīts rezultātiem un stilam. Philips DryCare Pro AC matu fēnam ir profesionāla līmeņa maiņstrāvas motors, kas nodrošina līdz 95 km/h gaisa plūsmas ātrumu, ātriem un profesionāliem rezultātiem. Vieglo matu fēnu ir viegli pārnēsāt, un jūsu matu žāvēšana ir patiesi komfortabla.

 

Apstrāde ar joniem padara matus spīdīgus un gludus. Jonu kondicionēšana nodrošina antistatisku matu žāvēšanu. Uzlādētie negatīvie joni likvidē statisko elektrību, kondicionē matus un pieglauž matu kutikulas, tādējādi padarot matu mirdzumu un spīdumu intensīvāku. Rezultāts ir burvīgi mirdzoši, gludi mati, kas "nepūkojas".

 

Viegls. Philips DryCare Pro matu fēnam ir vieglāka un kompakta konstrukcija, kas padara to ērtāku izmantošanā. Rokturim ir ergonomisks dizains, un to ir viegli satvert un turēt.

 

Aukstā gaisa plūsma stila ieveidošanai. Svarīgā profesionālā funkcija – vēsās gaisa plūsmas poga – nodrošina intensīvu vēsā gaisa plūsmu. To lieto pēc matu ieveidošanas, lai pabeigtu un nostiprinātu frizūru.

 

Ātra žāvēšana, jaudīgs maiņstrāvas motors. Philips DryCare Pro 2200 W ir jaudīgs maiņstrāvas motors, kas paredzēts profesionāļiem. Tas nodrošina līdz 95km/h lielu gaisa ātrumu ātriem un efektīviem rezultātiem.

 

Apjoma difuzors piešķir jūsu cirtām apjomu un elastību. Kuplinošais difuzors izkliedē gaisa plūsmu matos, palielinot apjomu un samazinot sprogošanos žāvēšanas laikā. Lai iegūtu vislabākos rezultātus, turiet difuzoru tuvu galvvidum un saknēm. Difuzora smalkie zari piešķir kuplumu, palielina biezumu, ļauj veidot cirtas un apjomīgas frizūras.

 

2200 W jauda ātrai žāvēšanai. DryCare Pro matu fēnam ir spēcīga un ātra gaisa plūsma, ko nodrošina 2200 W profesionāliem žāvēšanas un ieveidošanas rezultātiem.

 

ThermoProtect temperatūras iestatījums. Temperatūras iestatījums ThermoProtect nodrošina optimālu žāvēšanas temperatūru un sniedz papildu aizsardzību pret matu pārkarsēšanu. Ar tādu pašu jaudīgu gaisa plūsmu labākie rezultāti tiek panākti saudzīgā veidā.

 

Seši pielāgojami ātruma un temperatūras iestatījumi nodrošina pilnu kontroli. Viegli iestatiet un kontrolējiet siltuma un ātruma iestatījumus, lai ieveidotu perfektu stilu. Izvēlieties no 3 siltuma un 2 ātruma iestatījumiem pilnvērtīgai kontrolei un precīzai žāvēšanai un ieveidošanai.

 

7 mm ieveidošanas koncentrators perfektiem rezultātiem. 7 mm uzgaļa atvere koncentrē gaisa plūsmu precīzai ieveidošanai noteiktās zonās. Perfekts uzgalis, lai ķemmētu matus žāvēšanas un ieveidošanas laikā.

Search engine powered by ElasticSuite