Lokšķēres Philips StyleCare 32mm

Vairāk informācijas
Preces kods 704478
Jauda (kW) 65W
Krāsa Melna/ Rozā
Maksimālā temp. 200°C
Modelis BHB 868/00
Papildus info Diametrs 32mm
Uzkarš.ātrums 60sek.
Vada garums 1.8m
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
704478
Kluba biedriem 42.99 € Cena 42.99 €
Pieejamība veikalos

Iegūstiet pārliecību par savām cirtām. Izcilais matu galu veidotājs ir pirmais matu veidotājs, kurš veidošanas laikā aizsargā trauslus matu galus. Ar mūsu jaunizveidoto SplitStop tehnoloģiju jūs bez raizēm varat izveidot maigas cirtas un nekautrējoties lepoties ar saviem matiem.

 

SplitStop tehnoloģija vislabākajai aizsardzībai pret matu galu šķelšanos. Mūsu noslēpums vislabākajai aizsardzībai pret matu galu šķelšanos ir jaunā SplitStop tehnoloģija. Tā ir unikāla optimizētas karstuma veiktspējas un samazināta berzes līmeņa kombinācija, kas padara matus veselīgus no saknēm līdz pašiem galiņiem. Nav pēkšņu temperatūras izmaiņu, tāpēc cilindrs visā garumā vienmērīgi un nepārtraukti nodrošina optimālu karstumu matu veidošanas laikā. Veidojiet perfektas cirtas ar veselīgākiem, dzīvīgākiem matu galiem.

 

Keratīna piesātinājums labākai kopšanai. Keratīns ir nozīmīga matu sastāvdaļa, kas padara matus izturīgus, veselīgus un piešķir tiem lielisku izskatu. Keramiskais pārklājums ir bagātināts ar keratīnu, lai nodrošinātu matiem vēl labāku kopšanu.

 

Līdz 200 °C perfektam rezultātam. Ar augstu temperatūru jūs varat mainīt matu formu un izveidot tādas cirtas, kā vēlaties.

 

Par 30 % lielāka cilindra veidošanas virsma gariem vai bieziem matiem. Palielināta cilindra veidošanas virsma vieglākai garu vai biezu matu ieveidošanai.

 

Nesakarstošs uzgalis ērtākai un drošākai lietošanai. Veidotāja uzgalis ir ražots no īpaša siltumizolējoša materiāla, kas nesakarst; veidojot frizūru, to var droši satvert ērtākai lietošanai.

 

Drošības statīvs vieglākai lietošanai. Drošības statīvs ļauj droši novietot veidotāju tā lietošanas laikā.

 

Īss uzsilšanas laiks, gatavs lietošanai pēc 60 sekundēm. Matu veidotājam ir īss uzsilšanas laiks – tas ir gatavs lietošanai 60 sekunžu laikā.

 

Taustiņu bloķēšanas funkcija, lai novērstu nejaušu ieslēgšanu/izsl. Jūs vienmēr visu kontrolējat. Vairs nekādu nejaušu temperatūras izmaiņu, izmantojot taustiņu bloķēšanas funkciju.

 

Vada šarnīrsavienojums novērš vada sapīšanos.

 

Automātiska izslēgšanās lietošanas drošībai. Šis matu veidotājs ir aprīkots ar automātisku izslēgšanās funkciju. Šī funkcija ir paredzēta drošības garantēšanai. Ja ierīce ir atstāta ieslēgta, pēc 60 minūtēm tā automātiski izslēgsies.

 

32 mm liels cilindrs maigām cirtām. 8 digitāli temperatūras iestatījumi pilnīgai kontrolei. Digitāls displejs ar 8 temperatūras iestatījumiem nodrošina jums pilnīgu kontroli, lai noregulētu temperatūru atbilstoši jūsu matu tipam, novēršot bojājumu iespēju.

 

Search engine powered by ElasticSuite