Lokšķēres Philips StyleCare 25mm

Vairāk informācijas
Preces kods 704477
Jauda (kW) 51 W
Krāsa Melna/ Violeta
Maksimālā temp. 200°C
Modelis BHB 864/00
Papildus info Diametrs 25mm
Uzkarš.ātrums 60sek.
Vada garums 1.8m
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
704477
Kluba biedriem 30.99 € Cena 32.99 €
Pieejamība veikalos

Ideālas cirtas ar vienu kustību. Viegli izveidojiet perfektas, klasiskas cirtas ar mūsu jauno matu veidotāju. Cilindrs ar turmalīna keramikas pārklājumu nodrošina jūsu matiem perfektu aizsardzību, gludumu un spīdumu. 200°C karstums ļauj radīt burvīgas cirtas ar vienu kustību.

 

Turmalīna keramika izcilam gludumam un mirdzumam. Gludais keramiskais cilindrs novērš matu bojāšanu veidošanas laikā. Tas ir piesātināts ar turmalīnu, lai piešķirtu matiem izcilu gludumu un mirdzumu.

 

Līdz 200 °C perfektam rezultātam. Ar augstu temperatūru jūs varat mainīt matu formu un izveidot tādas cirtas, kā vēlaties.

 

25 mm vidēja garuma cilindrs klasisku cirtu veidošanai.

 

Par 30 % lielāka cilindra veidošanas virsma gariem vai bieziem matiem. Palielināta cilindra veidošanas virsma vieglākai garu vai biezu matu ieveidošanai.

 

Nesakarstošs uzgalis ērtākai un drošākai lietošanai. Veidotāja uzgalis ir ražots no īpaša siltumizolējoša materiāla, kas nesakarst; veidojot frizūru, to var droši satvert ērtākai lietošanai.

 

Drošības statīvs vieglākai lietošanai. Drošības statīvs ļauj droši novietot veidotāju tā lietošanas laikā.

 

Īss uzsilšanas laiks, gatavs lietošanai pēc 60 sekundēm. Matu veidotājam ir īss uzsilšanas laiks – tas ir gatavs lietošanai 60 sekunžu laikā.

 

Taustiņu bloķēšanas funkcija, lai novērstu nejaušu ieslēgšanu/izsl. Jūs vienmēr visu kontrolējat. Vairs nekādu nejaušu temperatūras izmaiņu, izmantojot taustiņu bloķēšanas funkciju.

 

Vada šarnīrsavienojums novērš vada sapīšanos.

 

Automātiska izslēgšanās lietošanas drošībai. Šis matu veidotājs ir aprīkots ar automātisku izslēgšanās funkciju. Šī funkcija ir paredzēta drošības garantēšanai. Ja ierīce ir atstāta ieslēgta, pēc 60 minūtēm tā automātiski izslēgsies.

 

8 digitāli temperatūras iestatījumi pilnīgai kontrolei. Digitāls displejs ar 8 temperatūras iestatījumiem nodrošina jums pilnīgu kontroli, lai noregulētu temperatūru atbilstoši jūsu matu tipam, novēršot bojājumu iespēju.

 

Search engine powered by ElasticSuite