Ledusskapis Samsung RB30J3215S9

Vairāk informācijas
Preces kods 529114
Specifikācija Ražojuma datu lapa
Prece Ledusskapis
Modelis RB30J3215
Sald.augšā/apakšā Apakšā
Zīmols Samsung
Izpārdots
SKU
529114
Kluba biedriem 459.99 € Cena 459.99 €
Pieejamība veikalos

Teicama kārtība. Ērta lietošana.

Atklājiet pilnīgi jaunu pārtikas produktu glabāšanas pieredzi ar ledusskapi, kas efektīvi izmanto visu telpu.

 

Vienmērīga temperatūra visā ledusskapī.

Sistēma All-Around Cooling uztur ledusskapī vienmērīgu temperatūru. Aukstais gaiss tiek pūsts caur daudzām vēdināšanas atverēm katra plaukta līmenī, tāpēc temperatūra ledusskapī ir vienmērīga, un pārtikas produkti saglabājas svaigi ilgāk.

 

Teicams ledusskapis gaļas un zivju produktiem.

Fresh Zone ir atjautīgi konstruēta atvilktne, kas nodrošina gaļas un zivju produktiem teicamus glabāšanas apstākļus. Optimālās temperatūras dēļ tie ilgāk saglabāsies svaigi un gardi.

 

Ērtāka meklēšana un aizsniegšana.

Plaukts Easy Slide Shelf ir vienkārši iebīdāms un izbīdāms, kas palīdz efektīvāk glabāt, sakārtot un piekļūt pārtikas produktiem, kā arī ātrāk un ērtāk aizsniegt produktus, ko glabā ledusskapja dziļumā.

 

Vieta lielākiem pārtikas produktiem.

Nodalījums Easy Big Door Bin ir paredzēts drošai lielāku pārtikas produktu glabāšanai ledusskapja durvīs. Tas ir piemērots lielām piena un sulu pakām, kā arī divām dzērienu kārbu un pudeļu rindām. Tas atbrīvo vietu citiem pārtikas produktiem un ir parocīgi dažādām ballītēm!

 

Full Open Box (saldētava).

Lielāka atveramā daļa nodrošina vienkāršāku pārtikas produktu ievietošanu un izņemšanu, kā arī optimālu glabātuves izmantošanu.

 

Gaismas diodes apgaismojums.

Gaismas diode teicami izgaismo ledusskapja iekšpusi, neradot negatīvu ietekmi uz dzesēšanu.

 

Strādā viedi un kalpo ilgi.

Ciparu invertora kompresors automātiski pielāgo darbību dzesēšanas vajadzībām septiņu līmeņu diapazonā. Tāpēc tas patērē mazāk enerģijas, darbojas klusāk un samazina mehānismu nodilšanu un nolietošanos, kas garantē ilgu kalpošanas laiku.

 

Vairs nekāda apledojuma.

Tehnoloģija No Frost novērš apledojuma veidošanos un uztur vienmērīgu temperatūru. Tagad tehnoloģija ir arī divreiz ātrāka*, kas samazina dzesēšanas sistēmas slodzi un pagarina kalpošanas laiku.

 

* Salīdzinājumā ar Samsung ledusskapi ar saldētavu RL39THCTS un ledusskapi bez saldētavas RB31FERNCWW. Rezultāti var atšķirties atkarībā no individuālā lietojuma.

Search engine powered by ElasticSuite