LED televizors LG 49''

Vairāk informācijas
Preces kods 529329
Specifikācija Ražojuma datu lapa
Modelis 49UM7100PLB
Savienojamība CI, HDMI, Komponentā, Kompozītā, LAN, Miracast, Optiskā, RF, USB, WiFi
Izpārdots
SKU
529329
Kluba biedriem 454.99 € Cena 454.99 €
Pieejamība veikalos

Brīnumainā dzīve ar LG AI TV. LG ThinQ AI ļauj tik daudz ko kontrolēt ar balss komandām. Vienkārši runājiet, un sarunvalodas balss atpazīšanas tehnoloģija ļaus saņemt ieteikumus par pielāgotu saturu atbilstoši jūsu skatīšanās paradumiem.

Baudiet reālistiskākus 4K attēlus ar izteiktu detalizāciju un košām krāsām uz IPS displeja, kas nodrošina četras reizes lielāku izšķirtspēju par Full HD.

Izcili reālistiski. Pat pie plata skatīšanās leņķa. Lai kur jūs sēdētu, IPS 4K paneļa platais skatīšanās leņķis ļaus jums baudīt pasakaini reālistisku attēlu, nodrošinot gandrīz 100% krāsu precizitāti — pat pie 60 grādu leņķa.

4K aktīvais HDR optimizē katru ainu, nodrošinot izcilu detalizāciju un piesātinātas krāsas. Vairāku HDR formātu, tostarp HDR10 un HLG, atbalsts apvienojumā ar LG dinamisko katras ainas pielāgošanas tehnoloģiju ļauj jums baudīt apbrīnojamu HDR kvalitātes video saturu.

Iegrimstiet skaņā ar Ultra Surround. Tā kā skaņa nāk no vairākiem virtuālajiem audio kanāliem, tiek radīta ieskaujošāka izklaides vide.

 

 

Search engine powered by ElasticSuite