LED televizors LG 32''

Vairāk informācijas
Preces kods 529194
Modelis 32LJ510U
Savienojamība Audio izeja, CI, HDMI, Komponentā, Optiskā, RF, USB
Izpārdots
SKU
529194
Kluba biedriem 229.99 € Cena 244.99 €
Pieejamība veikalos

Bagātina visas krāsas vēl neredzētā košumā. LG televizoru unikālā tehnoloģija ne vien uzlabo krāsas, bet arī pielāgo krāsu piesātinājumu, toņus un spilgtumu. Krāsas atdzīvojas ar vēl lielāku intensitāti un dziļumu.

Uzlaboti attēli ar izšķirtspējas palielinātāju. LG izšķirtspējas palielinātājs uzlabo un optimizē jebkādas kvalitātes attēlus, padarot skatīšanos par patiesu baudījumu.

Virtuāla visaptverošā skaņa paplašina telpu LG virtuālā visaptverošā skaņa rada plašu akustisko lauku, kas paspilgtina skatīšanās un klausīšanās sajūtas. Ļaujiet virtuālajai visaptverošajai skaņai pacelt mūzikas klausīšanos un filmu skatīšanos vēl nebijušos augstumos.

Satura atskaņošanai izmantojiet USB zibatmiņu. Viegli atskaņojiet un apskatiet failus, USB portam pieslēdzot USB zibatmiņu vai ārējo cieto disku ar video, fotogrāfijām un mūziku.

Audio un video atskaņošanai pietiek ar HDMI vadu. HDMI (augstas izšķirtspējas multivides interfeiss) ir moderns interfeisa standarts, kas ļauj LG Full HD televizoram pievienot dažādas ierīces un vienlaikus pārraidīt gan audio, gan video signālus.

 

Search engine powered by ElasticSuite