Kosmētiskais trimmeris Remington

Vairāk informācijas
Preces kods 515415
Barošanas veids 1xAAA
Krāsa violeta
Modelis WPG4010C
Papildus info Ūdensizturīgs
Zīmols Remington
Izpārdots
SKU
515415
Kluba biedriem 18.69 € Cena 19.99 €
Pieejamība veikalos

BIKINI TRIMMERIS.

 

Remington Smooth & Silky ar baterijām darbināmais Bikini Trimmeris piedāvā precīzas apgriešanas un personalizēšanas apvienojumu, lai jūs būtu pilnībā pārliecināta par savu bikini zonu tieši tad, kad tas ir nepieciešams.

 

Pateicoties iespējai to lietot kā sausos, tā slapjos apstākļos, tas ir absolūti daudzpusīgs un ideāli piemērots lietošanai dušā. Tā komplektā ietilpst arī regulējama un noņemama trimmera ķemme ar dažādiem garumiem.

 

Šis atjautīgais skaistumkopšanas instruments sniedz jums pilnīgu pārliecību, valkājot savu iecienītāko bikini vai peldkostīmu, un piedāvā visu, lai jūs varētu iegūt perfekti gludu rezultātu.

 

KOMPANJONS CEĻOJUMOS

Perfekts ceļotmīļotājām, Remington Smooth & Silky Bikini Trimmeris darbojas ar baterijām, tāpēc ir vienmēr gatavs lietošanai, tāpēc nebūs vajadzīgi nekādi lieli un smagi lādētāji. Pateicoties kompaktajam dizainam tas arī lieliski ietilpst jūsu skaistumkopšanas produktu somiņā.

 

PERSONALIZĒ SAVU STILU

Bikini stilam, kas pilnībā atbilst jums, vienkārši izvēlieties savu favorītu no viena no trim iekļautajiem trafaretiem; sirsniņa, četrstūris vai trijstūris. Īpaši pielāgots jūsu delikātākajām zonām, jūs varat būt droša, ka šis trimmeris jums nodrošinās gludus, precīzus rezultātus ik reizi.

 

VAIRĀK INFORMĀCIJAS:

 

• Apgrieziet, ieveidojiet matiņus un personalizējiet savu stilu.

 

• Precision trimmera galviņa.

 

• Regulējama un noņemama trimmera ķemme ar 3 garuma režīmiem.

 

• Ar 3 trafaretiem: sirds, kvadrāts un trijstūris.

 

• Sausa/slapja lietošana.

 

• Ar baterijām: iekļauta 1 x AAA baterija.

Search engine powered by ElasticSuite