Gludeklis Philips Easy Speed Advanced 2300W tirkīza

Vairāk informācijas
Preces kods 704754
Forsētā tvaika padeve 170g/min.
Gludināšanas virsma keramiska
Krāsa Tirkīza
Modelis GC2670/20
Nepārtrauktais tvaiks 35g/min.
Vada garums 2m
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
704754
Kluba biedriem 41.69 € Cena 43.99 €
Pieejamība veikalos

Ātrāks — no sākuma līdz beigām. Paātriniet gludināšanas procesu no sākuma līdz beigām — ar ātrās uzsilšanas funkciju, XL izmēra ūdens ieliešanas atveri, jaudīgām tvaika strūklām noturīgu kroku likvidēšanai, ilgmūžīgu keramisko gludināšanas virsmu ātrai slīdamībai un pretpilēšanas sistēmu. Piecas funkcijas, kas paātrina gludināšanas procesu.

2300 W nodrošina ātru uzsilšanu 30 sekunžu laikā ātrākai darba sākšanai.

Papildu tvaiks līdz 170 g vieglai visnoturīgāko kroku likvidēšanai Iekļūst dziļāk audumā, viegli likvidējot visnoturīgākās krokas.

Tvaika padeve līdz 35 g/min — jaudīgai un stabilai veiktspējai.

Īpaši liela ūdens tvertnes uzpildes atvere ļauj tajā ātri iepildīt ūdeni un izliet to no tās.

Uzgaļa precizitāte tiek nodrošināta 3 veidos — tam ir izvirzīts uzgalis, pogu grope un sašaurināts gala dizains. Trīskāršās precizitātes uzgalis ļauj jums apstrādāt pat visgrūtāk izgludināmās apģērbu zonas, tostarp ap pogām un starp ielocēm.

Philips izturīgā keramiskā gludināšanas virsma viegli slīd pār jebkāda veida gludināmiem audumiem. Tā ir nelīpoša, noturīga pret skrāpējumiem un vienkārši tīrāma.

Pretpilēšanas sistēma novērš ūdens noplūdes, nepieļaujot ūdens pilienu radītu plankumu veidošanos — jūs varat droši gludināt jebkādā temperatūrā.

Pateicoties lielajai 300 ml ūdens tvertnei, ūdens būs jāuzpilda retāk. Tādējādi jūs ar vienu uzpildes reizi varat izgludināt vairāk apģērba.

Šis gludeklis darbojas parastu krāna ūdeni. Calc-clean funkcija ir iebūvēta tīrīšanas funkcija, kas likvidē uzkrājušos katlakmeni vai kaļķakmeni un saglabā izcilu sniegumu.

Search engine powered by ElasticSuite