Gludeklis Philips Azur 2400W violets

Vairāk informācijas
Preces kods 204803
Forsētā tvaika padeve 140g/min.
Gludināšanas virsma SteamGlide
Krāsa violeta
Modelis GC 3803/30
Nepārtrauktais tvaiks 40 g/min
ūdens tvertne 300 ml
Vada garums 2 m
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
204803
Kluba biedriem 51.99 € Cena 54.99 €
Pieejamība veikalos

Ātrāk, vieglāk un gudrāk ar Philips novatorisko tvaika un temperatūras kontroli. Philips tvaika gludeklī Azur Performer apvienots jaudīgs sniegums un viegla lietošana. Mūsu automātiskā tvaika kontrole nodrošina nepieciešamo tvaika apjomu katram audumam. SteamGlide gludināšanas virsma nodrošina izcilu gludināšanu, lai to padarītu ātrāku.

Philips tvaika gludeklī Azur Performer apvienots jaudīgs sniegums un viegla lietošana. Philips automātiskā tvaika kontrole nodrošina nepieciešamo tvaika apjomu katram audumam. SteamGlide gludināšanas virsma nodrošina izcilu gludināšanu, lai to padarītu ātrāku.

Ar 2400 W jaudu Azur Performer Plus tvaika gludeklis ātri uzsilst un nodrošina jaudīgu sniegumu izciliem gludināšanas rezultātiem.

Pastāvīgā tvaika plūsma līdz pat 40 g/min nodrošina ideālu tvaika apjomu efektīvai kroku izlīdzināšanai.

Papildu tvaiks līdz pat 140 g ātrai kroku izlīdzināšanai.

Azur Performer tvaika gludekļa SteamGlide gludināšanas virsma nodrošina izcilu kvalitāti, aizsardzību pret skrāpējumiem, turklāt to ir viegli tīrīt.

Philips tvaika gludekļa Double Active Calc sistēma novērš katlakmens veidošanos, izmantojot pretkatlakmens tabletes un viegli lietojamu kaļķa tīrīšanas funkciju. Regulāra tvaika gludekļa tīrīšana samazina kaļķa radītos baltos traipus un nodrošina ilgāku tvaika padevi labākiem gludināšanas rezultātiem.

Automātiska tvaika kontrole novērš apgrūtinošo tvaika padeves izvēli. Vienkārši izvēlieties gludināmajiem audumiem piemērotu temperatūru un sāciet gludināt.

Philips Azur Performer gludekļa uzgalis nodrošina precīzu gludināšanu ar 3 īpašībām: tam ir izvirzīts uzgalis, pogu grope un šaurs dizains. Trīskāršais precīzais uzgalis sniedz iespēju piekļūt pat vissarežģītākajām vietām, piem., ap pogām vai starp ielocēm.

Gludeklim ir optimāls svars, lai to būtu ērti pārvietot virs jebkura auduma, padarot gludināšanu vieglāku, kā arī vieglāk novietot uz dēļa un pēc tam atpakaļ vertikālā stāvoklī.

Search engine powered by ElasticSuite