Epilators Philips Satinelle Advanced

Vairāk informācijas
Preces kods 704764
Akum.uzl.laiks 1.5h
Akumul.darb.laiks 40 min
Komplektā Somiņa, tīrīšanas suka
Modelis BRE605/00
Papildus info apgaismojums, Lietojams mitrai un sausai epilācijai
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
704764
Kluba biedriem 58.79 € Cena 61.99 €
Pieejamība veikalos

Līdz šim ātrākā epilācija, pat apstrādājot vissmalkākos matiņus. Līdz šim ātrākajam Philips epilatoram ir unikāli keramiskie diski, kas rotē ar lielāku ātrumu kā jebkad agrāk un cieši satver smalkus un īsus matiņus. Tā komplektācijā ietverta īpaši plata epilācijas galviņa, kas vienā reizē ļauj apstrādāt plašāku ādas laukumu.

 

Epilēšanas galviņa no unikāla keramiska materiāla labākai saķerei. Šai unikālajai epilācijas galviņai ir teksturēta keramiskā virsma, kas saudzīgi izrauj pat pašus smalkākos matiņus, kā arī matiņus, kas ir 4x īsāki par tiem, kurus ir iespējams izraut ar vasku. Tagad pieejams ar lielāku disku rotācijas ātrumu, nekā jebkad agrāk (2200 apgr./min.), nodrošinot līdz šim ātrāko matiņu likvidēšanu.

 

Īpaši plata epilatora galviņa vienā gājienā epilē lielāku laukumu un ātrāk likvidē matiņus.

 

Pirmais epilators ar S formas rokturi. Ergonomisko S formas rokturi ir viegli kontrolēt maksimālām ērtībām un labākai sniedzamībai ar dabiskām un precīzām kustībām pa visu ķermeni.

 

Bezvadu epilators mitrai un sausai epilēšanai vannā vai dušā. Neslīdošs rokturis, kas ir ideāli piemērots lietošanai ūdenī. Nodrošina ērtāku un saudzīgāku epilēšanu dušā vai vannā. Bezvadu lietošana — vēl lielākām ērtībām.

 

Integrētā gaismiņa ļauj saskatīt un likvidēt pat visgrūtāk saredzamos matiņus.

Search engine powered by ElasticSuite