Blenderis rokas Philips 550W balts

Vairāk informācijas
Preces kods 704363
Prece Blenderis rokas
Komplektā Mērtrauks 0.5l, putotājs, smalcinātājs (trauks 0.35l)
Modelis HR 1603/00
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
704363
Kluba biedriem 40.79 € Cena 42.99 €
Pieejamība veikalos

Viegla veselīga ēdiena pagatavošana mājās. Philips Daily kolekcijas rokas blenderī apvienota 550 vatu jauda un unikālas konstrukcijas blendera rokturis, smalcinātājs un putotājs. Nodrošina lieliskus rezultātus zupām, sasmalcina garšaugus un sakuļ putukrējumu. Veselīgu ēdienu gatavošana mājās nekad nav bijusi tik vienkārša!

Optimāla plūsma un blendēšanas veiktspēja. Izstrādāts kopā ar prestižo Štutgartes universitāti, Philips ProMix ir unikāla, mūsdienīga tehnoloģija, kas izmanto īpašu trīsstūrveida formu, lai nodrošinātu optimālu produktu plūsmu un maksimālu veiktspēju ātrākai un vienmērīgākai blendēšanai.

2 pogu atbloķēšanas sistēma, lai viegli noņemtu blendera rokturi. Ar Philips rokas blendera 2 pogu atbloķēšanas sistēmu ir viegli noņemt blendera rokturi vienkāršai tīrīšanai.

Viens slēdzis vieglai lietošanai.

Daily kolekcijas rokas blenderim ir tievs rokturis, piemērots jebkurai plaukstai.

Smalcinātājs garšaugu, riekstu, siera, šokolādes un sīpolu smalcināšanai. Ar Philips blendera kompakto smalcināšanas piederumu varat smalcināt garšaugus, riekstus, sieru, šokolādi un sīpolus.

Putošanas piederums krējuma, majonēzes un citu produktu sakulšanai. Philips blendera putošanas piederums paredzēts putukrējuma, majonēzes, pankūku mīklas un citu produktu sakulšanai. Jūsu blenderis ir daudzfunkcionāls un vispusīgs.

 

Search engine powered by ElasticSuite