Blenderis Philips 400W 1.5L balts

Vairāk informācijas
Preces kods 204725
ātrumu skaits 2+pulss
Jauda (kW) 400 W
Modelis HR 2105/00
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
204725
Kluba biedriem 46.49 € Cena 48.99 €
Pieejamība veikalos

Viegli pagatavojami svaigie kokteiļi un ēdieni. Šim Philips Daily kolekcijas blenderim ir 400 W motors, 1,5 l krūka un ProBlend 4 zvaigžņu asmens, kas apvienojumā rada ideālu beigu rezultātu, pagatavojot dzērienus un pārtiku. Pat cietāko produktu blendēšana tagad ir vienkārša!

ProBlend 4 staru asmens efektīvai blenderēšanai un jaukšanai. Jaunizstrādātais asmens efektīvi samaisīs un sagriezīs produktus, un jūs varēsiet pagatavot lieliskus dzērienus sev un ģimenei.

Augstas kvalitātes skrāpējumnoturīgā stikla krūka nepieļauj aromātu izplatīšanos. Šīs 1,5 litru krūkas gatavošanas ietilpība ir 1,25 litri.

Snīpja dizains novērš izšļakstīšanos, lejot šķidrumu glāzē.

Vairāki ātr. iest. mīkstām un cietām sastāvdaļām. Izvēloties iestatījumu, sajauciet sastāvdaļas dažādos ātrumos un līdz dažādām pakāpēm.

Impulsa režīms labākai maisīšanai un smalcināšanai. Varat izmantot pulsācijas režīmu, lai kontrolētu blendēšanas pakāpi un laiku.

Detaļas var mazgāt trauku mazg. mašīnā. Visas noņemamas detaļas var mazgāt trauku mazgāšanas mašīnā.

Bloķēšanas indikators lietošanas gatavībai. Šis vienkāršais un viegli atpazīstamais bloķēšanas indikators informēs, kad varat droši lietot ierīci.

Iebūvēts strāvas vada uzglabājums nodalījums. Ekonomē vietu ar parocīgu vada glabāšanas sistēmu zem blendera korpusa.

Search engine powered by ElasticSuite